Open top menu
utorak, 2. rujna 2014.

2mandy barrieŽena se na kraju ipak udala za muškarca svojih snova, iako ga nije vidjela preko 30 godina jer on nije došao na sastanak.

Mandy Ashforth se nadala da će ipak jednog dana naći Barrija Moata nakon što se on nije pojavio na sastanku 1982. godine. Nakon što ga je pronašla poslije toliko godina, par se vjenčao prošle sedmice.- Imali smo idealan dan. Pravo vjenčanje kao iz bajke. Imala sam bijelu haljinu i sedam djeveruša – kaže Mandy.
- Teško je povjerovati da se to dogodilo nakon toliko godina razdvojenosti.
Mandy je imala 17 godina kada se zaljubila u tada 19-godišnjeg Barrieja na

odmoru u Bridlingtonu. Međutim, njeno srce je bilo slomljeno  kada se vratila kući i čekala ga dva sata na autobusnoj stanici.
Uplakana tinejdžerka ga nije mogla kontaktirati jer nisu razmijenili adrese ni brojeve telefona. Kasnije se udala, dobila petero djece, ali je uvijek nekako mislila na Barrija. Kada se razvela 2013. godine, potražila ga je na Facebooku i nije mogla vjerovati da ga je pronašla.

- Počeli smo razmjenjivati poruke, a onda smo se odlučili za susret. To je najstrašnija stvar koju sam učinila. Oduvijek sam sanjala da ću ga jednom ponovo vidjeti. I dalje se moram uštinuti da shvatim da smo par i da planiramo provesti ostatak života zajedno.
I Barrie je već bio rastavljen kad mu se Mandy javila prošle godine.
- Nemam pojma zašto se nisam pojavio na sastanku na autobuskoj stanici. Oboje

znamo da smo jedno za drugo, šteta što to nisam shvatio prije 30 godina.


(doznajemo.com)
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian