Open top menu
nedjelja, 21. rujna 2014.



Sastojci

    Biskvit
     6 bjeljanjaka
     12 dag šećera
     6 žumanjaka
     1 žlica brašna
     1/2 žličice soda bikarbone
     4 dag kakaa
    Fil
     1 jaje
     2 žumanjka
     14 dag šećera
     1 vanil šećer
     2 žlice brašna
     2 dl mlijeka
     1 margarin
     4 rebra čokolade

Priprema

    1.
    Izraditi žumanjke i šećer, dodati brašno, sodu bikarbonu, kakao i snijeg od bjeljanjaka.
    2.
    Sve lagano izmješati i sipati u veliku tepsiju. Peći.
    3.
    Kad je pećeno zarolaj sa vlažnom krpom.
    4.
    Za fil izraditi jaje, žumanjca, šećer, vanil šećer, dodaj brašno i ukuhaj u mlijeko.
    5.
    U ohlađeno dodaj izrađeni margarin.
    6.
    Kremu podijeli na dva dijela. U jedan dio stavi 4 rebra topljene čokolade, može po želji i mliječna čokolada.
    7.
    Namazati žuti fil na biskvit pa na njega smeđi i saviti u rolat.
    8.
    Malo smeđe kreme ostaviti za premaz izvana.Posuti ribanom čokoladom.

Izvor: coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian