Open top menu
subota, 25. listopada 2014.

Želite nešto slatko, lagano i jednostavno, bez pečenja kora i jaja, a čime ćete obradovati i goste i ukućane? Evo prijedloga…



Sastojci:
  • 600 g šlaga
  • 200 g šećera u prahu
  • 8 dl hladne kisele vode
  • 300 g mljevenog keksa
  • 200 – 250 g voća (maline, jagode, šumsko voće)
  • 100 g čokolade
  • malo mlijeka


Priprema:
Najprije napravite osnovu, tako što ćete šlag i šećer izmiješati, postepeno dodavati hladnu mineralnu vodu i mutiti mikserom dok ne bude čvrsto.
Dobijenu smjesu podijelite na tri dijela, u tri zasebne posude.
Nakon toga, u prvi dio dodati mljeveni keks i umiješati, u drugi dio dodati voće, a u treći dodati otopljenu čokoladu.
U kalup za toru redati prvi dio, drugi dio i treći dio, ukrasiti rendanom čokoladom ili po na neki drugi način i to je to.
Dobro rashladiti u frižideru i torta je spremna za degustaciju!

Pogledajte ovaj recept u slikama:
DSCN2816 (1) DSCN2794DSCN2796 DSCN2800DSCN2802 DSCN2803 DSCN2804 DSCN2805 DSCN2806 DSCN2808
DSCN2816 (1)



Izvor: doznajemo.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian