Open top menu
ponedjeljak, 3. studenoga 2014.

Efikasna maska za zatezanje lica od lanenog semena
Korisnost lanenog semena je zbog prisustva velikog broja minerala i hranljivih materija, uključujući i Omega 3 masne kiseline. Laneno seme sadrži velike količine kalijuma, magnezijuma, vitamina E, esencijalnih aminokiselina. Lan blagotvorno deluje ne samo na zdravlje čoveka nego i na kožu kao odlično kozmetičko sredstvo.
Preporučujem da obratite pažnju na korisna svojstva lana za ulepšavanje i mladalački izgled. Za to postoji razlog. Laneno seme ima mnogo korinih osobina o kojim je napisano dosta članaka u časopisima i na internetu. Ali kao što je čest slučaj večini žena je lakše potrošiti novac na skupocene kozmetičke preparate od korišćenja prirodnih i jeftinih proizvoda koje nam majka priroda nudi.
Preporučiću vam fantastičnu masku za zatezanje lica od lanenog semena za sve tipove kože. Ukupno 12 seansa i nećete prepoznati sebe, izgledaćete fantastično!
Pun kurs od 12-15 procedura za zatezanje lica u kućnim uslovima.
Lan za maske primenjujemo kao celo ili kao samleveno zrno.


Ujutru pripremate masku za zatezanje lica od lana koju ćete koristiti svako veče.

1 kašiku lanenog semena prelijte sa 1/3 čaše vrele prokuvane vode, promućkajte nekoliko minuta, zatim pokrijte salvetom i ostavite da stoji do uveče
maska za zatezanje lica od lanenog semena
  • Uveče, na očišćeno prirodnim tonikom ili losionom lice i vrat, nanesite masku sa komadićem vate natopljenim u gustom rastvoru lana i vode. Kada se lice osuši – namažite ga ponovo. Proceduru ponovite ukupno 5 puta.
  • Pokušajte u vreme postupka nanošenja maske ne pričati i ne smejati se. Najbolje sve raditi u tišini i biti opušten.
  • Kada završite sa postupkom, isperite lice prokuvanom vodom sobne temperature i namažite lice hranljivom kremom.
Posle 12-15 svakodnevnih procedura nećete prepoznati sebe – toliko će biti dobar Vaš izgled!

Najinteresantnija komponenta lanenog semena je – fitoestrogen. Zahvaljujući fitoestrogenu dobijenog iz hrane, koža žene ostaje lepa i mlada, čak i u zrelom dobu. Fitoestrogeni čine kožu glatkom, elastičnom, aktiviraju procese obnavljanja, poboljšavaju strukturu kose i noktiju.



Izvor: uspesnazena.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian