Open top menu
petak, 5. prosinca 2014.


Sastojci:

Kora: (x3)
  
-3 bjelanjka  
-3 žlice šećera  
-50 g mljevenih lješnjaka ili oraha  
-1/2 žlice brašna
 
Krema:
  
-1 l mlijeka  
-9 žutanjaka  
-100 g šećera  
-3 žlice brašna  
-3 pudinga od vanilije  
-300 g mliječne čokolade sa sjeckanim lješnjacima  
-300g bijele čokolade  
-250 g margarina  
-1/2 l vrhnja za šlag



Priprema:

Kore:
Od navedenih sastojaka ispeći kore.

Krema:

Žutanjke, šećer, brašno i pudinge skuhati u mlijeku i podijeliti na dva dijela.
U jedan dio dodati čokolade s lješnjacima, u drugi bijele čokolade.
Miješati dok se čokolada ne otopi. Kad se kreme ohlade u svaku dodati po jednu polovicu margarina i mazati kore. Ukrasiti po želji.

U mom receptu ide da se radi:

KORA-KREMA-ŠLAG (x3), ali ja ne stavljam šlag, nego samo na vrh.



Izvor: www.coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian