Open top menu
subota, 21. veljače 2015.

Brza,lagana i fina....ma fantasticna je !




Sastojci

      Potrebno je:
     1 pakovanje kora za rozen tortu
     1 kg jagoda
     500g belog slaga
     3 dl hladne kisele vode
     2 kisele pavlake
     200g secera u prahu


Priprema


    1.
    Ociscene jagode secite na kolutove debljine 2-3 mm.
    2.
    Umutite slag sa hladnom kiselom vodom pa dodajte umucenu pavlaku sa secerom u prahu.
    Sve dobro sjedinite.
    3.
    Koru premazite slagom,preko slaga stavite drugu koru pa opet premazite slagom. Na slag poredjajte jagode a preko njih stavite jos malo slaga da bi se sledeca kora bolje zalepila.
    4.
    Filujte tako svaku koru a na svaku drugu stavljajte i jagode.
    5.
    Tortu mozete dekorisati po zelji i volji..

Izvor: coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian