Open top menu
ponedjeljak, 16. veljače 2015.




SASTOJCI :
400 gr makarona,
300 gr šampinjona,
100 gr šunke,
100 gr suvog mesa,
100 gr sušene kobasice,
kečap po potrebi,
origano,
200 gr trapista.
Za preliv :
1 jaje,
1 čaša jogurta.

PRIPREMA :

Makarone skuvati u slanoj vodi, procediti i isprati hladnom vodom. Dodati na kockice iseckanu šunku, suvo meso, kobasicu i izrendane šampinjone (lepše će se zapeći ako su rendani). Ubaciti  kečap i origano i sve lepo promešati. Ja sam stavila celu kesicu kečapa od 1oo gr.
Sve dobro sjediniti pa sipati u vatrostalni sud  premazan sa malo margarina.
Izrendati polovinu trapista preko makarona.
Umutiti jaja i jogurt, posoliti  pa preliti preko sira. Preko izrendati ostatak sira i po želji posuti origanom.
Zapeći u rerni zagrejanoj na 200 C oko 30 minuta.
Prijatno!



Izvor: milicinakuhinja.blogspot.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian