Open top menu
petak, 18. travnja 2014.



Sastojci

 3 pudinga od vanile  
3 pudinga od jagode  
1 l mlijeka 
 1 l soka od jagode  po potrebi piškote  
150 g čokolade 
 1 (250g) margarin  
12 supenih kašika šećera

Priprema
1
Poslažite piškote u dublji sud.
2
Skuvajte puding od jagode u soku od jagode sa 6 kašika šećera, tako vruće sipajte na piškote.
3
Skuvajte puding od vanile u litru mlijeka sa 6 kašika šećera. Kada se ohladi pomiješajte sa umućenim margarinom i prelijte preko sloja pudinga od jagoda.
4
Čokoladu otopite sa 2-3 kašičice mlijeka i jednom kašičicom margarina, da smjesa ne bude ni gusta ni rijetka, sipajte preko vanile.
5
Po želji, odozgo sipati i dva umućena šlaga.

Izvor: http://www.coolinarika.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian