Open top menu
subota, 19. travnja 2014.



POTREBNO JE

ZA TESTO 2 jajeta, 100 g šećera, 60 ml ulja, 60 ml soka od pomorandže, 125 g brašna, 2 ravne kašike praška za pecivo 

ZA FIL 4 listića želatina, 125 ml votke, 100 g šećera, 1 puding od vanile, 300 ml mleka ili soka od pomorandže, 200 ml slatke pavlake, 2 pomorandže isečene na kockice 

ZA GARNIRANJE mrvljena bela čokolada
 
PRIPREMA

Izmešajte jaja sa šećerom, uljem i sokom, umutite mikserom, dodajte brašno s praškom za pecivo i ispecite koru. Prohlađenu potom presecite da dobijete tri kore. Napravite želatin po uputstvu na pakovanju. Pomešajte votku sa šećerom i prahom za puding. Stavite mleko ili sok da se kuva, umešajte izmešani prah za puding i kuvajte uz mešanje. Želatin ocedite i uz mešanje rastopite u vrelom pudingu. Kad se prohladi, dodajte umućenu slatku pavlaku. Ređajte naizmenično koru, fil i pomorandže. Ukrasite mrvljenom belom čokoladom.
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian