Open top menu
utorak, 15. travnja 2014.

http://zena.blic.rs/data/images/2011-08-11/18737_sunce-torta-stock-photo-peach-mousse-with-tangerines-and-jelly-shutterstock_56775313_iff.jpg?ver=1346923705


POTREBNO JE

400 g piškota
ZA FIL 2 kesice pudinga od vanile, 1 l mleka, 150 g šećera, 150 g maslaca,
 500 g breskvi, 2 kesice šlaga, 100 ml mleka 

ZA DEKORACIJU kesica želatina, 200 g breskvi, 2 kašike šećera u prahu


PRIPREMA

Skuvajte puding, pa kad se prohladi, sjedinite ga s maslacem. Breskve oljuštite,


 prepolovite i izvadite im koštice. Polovinu iseckajte na kockice i sastavite s
 prohlađenim pudingom. U okrugli sud ređajte piškote, po njima rasporedite
 drugu polovinu breskvi, a preko svega puding. Breskve za dekoraciju 
oljuštite, isecite na kriške i skuvajte ih u malo vode zaslađene šećerom.
 Želatin rastvorite u vodi i lagano umešajte u prokuvane breskve. 
Breskve rasporedite po torti, a pre posluženja tortu dobro ohladite u frižideru.



Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian