Ovaj recept nije nikava velika mudrost :) vjerujem da je dobro poznat svima, ali da i ja svoj način predstavim svima…
Sastojci
za nadjev
palačinke
sir
šunka
krastavci
limenka kukuruza
vrhnje za kuhanje
za paniranje
prezli
jaje
Priprema
Ovo je nešto što najčešće radim kada ostane ispečenih palačinki…
1.
Sitno narežete šunku, krastavce, naribate sir, dodate vrhnje za kuhanje i sve dobro izmješate
2.
Nadjevom punite palačine i zarolate ih kao sarmice
3.
Nadjevene palačinke uvaljate u prezle, jaje, prezle
4.
Pržite na vrućem ulju dok ne dobe zlatnu boju
Posluživanje
Možete nadjenuti i ispanirati veću količinu te smrznuti. Zamrznute ih stavite na vruće ulje kada poželite i izvrsne su!
Također palačinke možete puniti čime god poželite – piletinom, povrćem,....
Izvor: coolinarika.com