Open top menu
četvrtak, 27. ožujka 2014.




Sastojci:
1 čaša jogurta od 2 dcl
1 čaša mlijeka
1 čaša ulja
1,5 čaša šećera
1 čaša kokosovog brašna


2 čaše brašna
1/2 praška za pecivo
Sastojci za glazuru:
100 gr čokolade za kuhanje
2-3 kašike ulja

Priprema:
Sjediniti jogurt i šećer, pa kad se šećer otopi dodati mlijeko, ulje, kokos, brašno sa praškom za pecivo.
Miksati najslabijom brzinom dok se sastojci ne sjedine.
Smjesu izliti u margarinom premazan i brašnom posut pleh. Peći na 180°C oko 30 minuta. Bocnuti koru kako biste provjerili da li je pečena.



Na pari otopiti čokoladu i ulje, pa pečen biskvit preliti glazurom. Kad se čokolada stegne, rezati na štanglice.

Izvor: kuvajmo-blogovski.com

Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian