Open top menu
subota, 3. svibnja 2014.



Sastojci:

4 bjelanjaka
4 zlica secera
100 gr kokos brasna

Fil:



4 zumanjaka
4 zlica secera u prahu
125 gr margarina
50 gr otopljene cokolade

Priprema:

Bjelanca pjenasto umutiti sa secerom.
Dodati im kokos brasno.
Peci koru tj. vise susiti na nizoj temperaturi u plehu oblozenom pek papirom.
Vreme pecenja sami procenite i proverite ubodima cackalice da li je kolac gotov.
Cackalica ostaje suva kad je kolac pecen.
Umutiti 4 zumanjaka sa 4 zlica secera u prahu.
Smesi dodati 125 gr margarina i 50 gr otopljene cokolade.
Fil premazati preko kore i kolac ukrasiti sa 1 kesicom umucenog slaga ili 200 ml umucenog slatkog vrhnja tj. slatke pavlake.

Izvor: http://magicnirecepti.blogspot.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian