Open top menu
utorak, 24. lipnja 2014.



Sastojci 

Potrebno je:

400 g makarona
300 g šampinjona
proizvoljne količine parizera
pureće šunke
sira
suvog mesa
kečapa


po ukusu origana
malo margarina

Preliv:

2 jajeta
1 čaša jogurta (ili pavlake za kuvanje)
malo soli

Priprema

Makarone skuhati u slanoj vodi, procijediti, isprati hladnom vodom. Dodati na kockice rezanu pureću šunku, suho meso, rendan parizer, na kockice isjeckan sir, malo kečapa i origana. Na malo ulja prodinstati šampinjone narezane na listiće, posoliti i njih, takođe, dodati.
Sve dobro sjediniti,pa sipati u vatrostalni sud, premazan sa malo margarina.
Premazati kečapom, naribati malo sira.
Umutiti jaja i jogurt (ili pavlaku za kuvanje), posoliti, pa preliti preko sira. Preko naribati još malo sira,posuti origanom.
Zapeći u pećnici zagrijanoj na 200 C.

Izvor: http://www.recepti.com/


Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian