Open top menu
ponedjeljak, 28. srpnja 2014.

Kremasto, kremasto i przeni ljesnjaci :)

   

Sastojci

     10 dkg ljesnjaka, grubo rezanih
     7 bjelanjaka
     15 dkg secera
     1 zlica limunovog soka
     5 dkg mlj. ljesnjaka
     2 zlice brasna
     1/2 prasak za pecivo
     20 dkg nutele
      keksi petit b.
     7 zutanjaka
     7 zlica secera
     2 pudinga od vanilije
     7 dcl mlijeka
     1/2 margarina
     2,5 dcl slatkog vrhnja za slag






Priprema

    1.
    U uski, duguljasti lim izrezati masni papir i staviti rezane ljesnjake da se peku na 150oC 15 min.
    2.
    Na to izliti biskvit od 7 bjelanjaka, secera, li. soka, mlj. ljesnjaka, brasna i pr.
    3.
    Ispeci sve i ohladiti. Zatim preokrenuti biskvit, da ljesnjaci budu gore.
    4.
    Premazati ih nutelom.
    5.
    Na nutelu sloziti kekse predhodno namocene u mlako mlijeko.
    6.
    Na kekse izliti kremu .
    7.
    Skuhati u mlijeku 2 pudinga, 7 zutanjaka sa 7 zl. secera, sve ohladiti i dodati mix. margarin ili putar,
    8.
    Na kremu staviti slag (mozda cok, glaz, umjesto slaga)
    9.
    I to je to :)



Izvor: www.coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian