Open top menu
subota, 16. kolovoza 2014.

Jetra u našem organizmu ima ulogu fabrike krvi. Ona učestvuje u procesu obnavljanja krvi. Takođe pomaže jačanju i stimulaciji varenja u organizmu. Jetra obavlja još jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je svakodnevno čiscenje jetre.

Moram reči da ovaj jednostavni postupak zahteva samo nekoliko minuta vašeg vremena.

Da bi ste to uradili treba svako jutro na prazan stomak popiti kašiku kasiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. To je to!

Vodite računa o svojoj voljenoj jetri, odvojite za nju nekoliko minuta svog vremena i ona će vam uzvratiti savršenim radom.



Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žućne kese. Zuć je aktivan učesnik u procesu varenja koji ubrzava rad vaših creva.  Isti efekat na varenje imaju limun i brusnica.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on efikasno čisti krvne sudove od naslaga holesterola. I kao što je gore navedeno – doprinosi čišćenju jetre.

Maslinovo ulje cuvajte na sobnoj temperaturi. Možete i u frižideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, ovo nema nikakav uticaj na njegove osobine.

Dakle, ovo je jednostavna i efikasna prevencija zdravlja vaše jetre.

    Svako jutro pomešajte 1 kasiku maslinovog ulja sa 1 kašikom soka od limuna. Popijte ovu mešavinu na prazan stomak. Nakon toga mozete uživati u doručku.
    Ovaj „koktel“ možete pripremati ceo život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Mešavina limuna i maslinovog ulja podstiće razlaganje kamenaca kako u zučnoj kesi tako i u bubrezima.

Posle mesec dana osetićete promene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamne krugovi ispod očiju, ten će postati svež a izgled podmlađen. Creva ce raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme sa varenjem. Osećaćete se zdravo sa puno pozitivne energije.

http://uspesnazena.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian