Open top menu
srijeda, 24. rujna 2014.

Malo je drugačije od običnog pečenog krumpira, pa se mojima sviđa




Sastojci

     1 kg krumpira
     5 dkg margarina
     0,5 dl maslinovog ulja
     1 režanj češnjaka
      sol, peršin


Priprema

1
krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati na podlozi
2
zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu)
3
krumpir staviti kuhati u slanu vodu. Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u pleh za pečenje
4
izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko krumpira. Nastojati da smjesa uđe između narezanih ploški krumpira
5
peći u pečnici

Izvor: http://www.coolinarika.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian