Open top menu
ponedjeljak, 16. veljače 2015.



Uključite pećnicu i dok se ona zagrije,pizza je spremna


Sastojci

    Tijesto:
     2 čvrsta jogurta
     3 čaše brašna
     1 prašak za pecivo
      sol
    Ostalo:
      šunka,kobasica
      sir
      sok od rajčice
      gljive,feferonkice,masline
      origano


Priprema


    1.
    Jogurt stavite u posudu, dodajte brašno, sol i pr.za pecivo i umijesite tijesto.
    2.
    Odmah ga razvaljajte, i stavljajte u pleh u koji ste stavili papir za pečenje.
    3.
    Slažite na tijesto ono što volite i pecite pizzu 20 min na 200 C.

Posluživanje

Brašna ćete možda morati staviti i više ovisi o tome s kojim inače radite.Manje ili više, osjetit ćete pod rukom kada je dosta.Ovo tijesto je mekano poput dizanog i ja ga često koristim kada sam u žurbi.



Izvor: coolinarika,com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian