Open top menu
četvrtak, 17. travnja 2014.





Sastojci

crna podloga
 400 g mljevenih Kraš čajnih kolutića 
150 g mljevenih popečenih lješnjaka
 150 g mljevenog smeđeg šećera
 3 žlice kakaa
 5 žlica čokolade u prahu 
kuhana ječmena kava za umijesit gipko tijesto (cca. 3 dl)
lažne banane

 200 g Casali krem bananica
krema

 7 dl mlijeka
 1 vrećica pudinga vanilin
 100 g grisa
 100 g bijelog šećera
 100 g kokosova brašna 
100 g bijele čokolade
 2 žlice ruma
za posip Nesquik, Milka Drink, .....

Priprema
1
Za kremu zakuhati puding, gris, kokos brašno, šećer i rum u mlijeku, te u toplu kremu natrgati kockice bijele čokolade i miješati dok se ne otopi sva čokolada. Kremu pokriti alu-folijom i ostaviti da se ohladi..
2
Umijesiti tijesto….. razvaljati ga na pek-papiru i preseliti u lim za pečenje.
3
Poslagati i blago potisnuti krem bananice.
4
Pažljivo namazati ohlađenu kremu i kolač staviti u hladnjak na par sati.
5
Poslužiti rashlađenog, posutog Nesquikom i narezanog na tanke ploške, najbolje uz šalicu kave i kockice čokolade.

Izvor: www.coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian