Open top menu
subota, 19. travnja 2014.





Potrebno:

500 g pilećeg belog mesa
300 g pečuraka
2 dl kisele pavlake


4 kašike belog vina
so
biber
mešavina začina
1 kašičica
seckanog peršunovog lista
1 kašika mlevene paprike
50 g maslaca



PRIPREMA:


Pileće meso iseći na deblje šnicle, peći ih na 40 g maslaca dok ne porumene sa obe strane. Na 10 g maslaca peći cele, očišćene pečurke dok ne omekšaju i ne porumene. Dodati so, mešavinu začina, biber i vino, te sve dinstati jos desetak minuta.
Dodati seckani peršun i pavlaku umućenu sa mlevenom paprikom. Pečeni pileći file preliti sosom od pečuraka i servirati.


Izvor: https://www.facebook.com/pages/Najbolji-recepti/585504168179932
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian